Rakan Blogger

Wednesday, April 6, 2011

Air Mani

Air mani.. Tak perlu Awan intro lagi mengenainya. Awan pasti anda tentu tahu bagaimana rasanya. Paling tidak mesti sekali pernah merasa air mani. Sama ada sendiri punya atau partner. Mungkin ada antara kita yang menelan air mani sendiri ataupun partner setiap kali selepas orgasma. Mengikut kata pakar, tak ada kesan buruk pun kalau telan air mani.

Setakat ni, tak ada lagi apa-apa penemuan mengenai kebaikan air mani pada yang menelannya. Begitu juga dengan kesan buruk. Antara kebaikan yang pernah Awan baca di forum ataupun artikel online adalah rambut makin hitam bersinar, menghilangkan jerawat malah awet muda. Walau bagaimanapun, belum ada kajian saintifik untuk membuktikannya. Terpulang pada anda untuk percaya atau tidak.

Bagi sesetengah PLU, menelan air mani pasangan merupakan salah satu cara untuk membuktikan cinta atau penghargaan kepada pasangan sama juga seperti pancut dalam. Tapi tak perlu la dipaksa kalau pasangan anda tidak menggemarinya. Bukan semua orang suka pada bau dan rasa air mani.

Rasa air mani pula berbeza mengikut apa yang kita makan ketika itu. Rujuk la carta kat bawah ni untuk maklumat lanjut.


Macam biasa, ada undian untuk entry kali ni. Awan harap pembaca mengambil bahagian. Boleh la kita tahu preferences satu sama lain.

_AWAN_


2 comments: